PASSION MILONGA

Med Plantation, Passionsfrugt og Vanilje

 

18. oktober 2024

 

Vores egen signatur cocktail,

der er perfekt at nyde i sommervarmen

på terrassen eller til det formelle bryllup.

Passion Milonga - Recipe by Alexander Machon

5 min – 1 servering 

Alkoholprocent: ca 16-18% 
Genstande pr drink: ca 1,5

 

Hvorfor lavede vi passion Milonga

 

Dette er vores twist på den kendte Pornstar Martini. Vi elsker passionsfrugt og vanilje, men vi ville gerne spice Pornstar Martinien lidt op. Derfor bruger vi lys Plantation rom i stedet for vodka og passionsfrugt likør. Dette giver en rundere kant på cocktailen og vi er derfor meget stolte over at have sat vores præg på denne cocktail.

Udstyr

 

1 Coupe glas

 

1 Shaker

 

1 Jigger

 

1 strainer

 

1 finestrainer

 

Ingredienser – 1 Cocktail

 

5 Cl Lys Rom

2,5 Cl Passionsfrugt puré

1,5 Cl Vaniljesirup

1 Cl Limejuice

Isterninger

 

Servering

Serveres iskold

Valg af ingredienser

Alle ingredienserne i en cocktail spiller en rolle i det færdige resultat. Her er vores anbefalinger til valg af ingredienser for at få den perfekt afstemte cocktail.

 

Som lys rom anbefaler vi Plantation 3 Stars White Rum. Denne rom er en blanding af 3 forskellige rom produktioner i Caribien: Barbados-, Trinidad- og Jamaicarom. Denne blanding giver en høj kompleksitet og dybde der er svær at finde i en lys rom. Derudover giver smagen af rommen tanker til vanilje og tropiskefrugter så denne rom er en klar vinder hvis man skal lave en Passion Milonga. 

 

For at få den mest naturlige smag af passionsfrugt anbefaler vi at bruge Ponthier Passionfruit Puree.

 

Vi anbefaler at bruge friskpresset limejuice når man laver cocktails. Dette er især vigtigt med citrusfrugter som lime fordi limejuicens smag kan ændre sig drastisk hvis det oxideres i længere.

 

Isterningerne skal helst være store og klarer, fordi dette sørger for at nedkøle cocktailen hurtigere når den shakes uden at cocktail bliver alt for udvandet.

 

 

METODE

 

Forberedelse:

Start ud med at køle dit coupeglas ned – det kan du gøre ved enten at fylde dit glas med is eller sætte det i fryseren.

 

Metode:

 

Hæld alle ingredienserne i en shaker.

 

Fyld shakeren med is og shake 15 gange (ca. 8-10 sekunder.)

 

Tøm din Coupe for isterninger og doublestrain ned i det afkølede glas.

 

Hvis du har shaket drinken rigtigt, burde der nu dannes en småle skum på toppen.

 

Så skal du blot nyde vores egen Passion Milonga.

 

 

Af Carl-Ditlev Hirshals Schroll